金庸江湖论坛

找回密码
 注册江湖
查看: 1505|回复: 0

[贴图]让你从早看到晚的图哦(不看是你的损失)

[复制链接]
发表于 2005-11-15 02:57 | 显示全部楼层 |阅读模式

dragostea din tei歌手:o-zone 专辑:disco-zone

ma-ia-hii ma-ia-huu ma-ia-hoo ma-ia-haa alo salut sunt eu un haiduc si te rog iubirea mea primeste fericirea. alo alo sunt eu picasso ti-am dat beep si sunt voinic dar sa stii nu-ti cer nimic. vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai. vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai. te sun sa-ti spun ce simt acum alo iubirea mea sunt eu fericirea. alo alo sunt iarasi eu picasso ti-am dat beep si sunt voinic dar sa stii nu-ti cer nimic. vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai. vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai. ma-ia-hii ma-ia-huu ma-ia-hoo ma-ia-haa vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai. vrei sa pleci dar nu ma nu ma iei nu ma nu ma iei nu ma nu ma nu ma iei. chipul tau si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai

O-Zone是一支来自摩尔多瓦的三人组合,现在由他们原唱的这首歌曲已经开始登上了欧洲各大排行榜

您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册江湖

本版积分规则

Archiver|手机版|Sitemap| 金庸江湖

hanxueqianhunxiao@qq.com

Copyright © 2004-2024 www.jyjh.cn All Right Reserved. Powered by Discuz! X3.4

GMT+8, 2024-11-18 10:55 , Processed in 0.028689 second(s), 14 queries , Gzip On.

返回顶部